Wat moet je echt doen in Portugal?

Even lekker een stedentripje boeken? Of ga je wat langer op vakantie naar Portugal? Dan wil je natuurlijk weten wat je moet bezoeken of welke activiteit je moet gaan beoefenen. Wij hebben enkele tips voor je! 

Lissabon

Misschien een beetje cliché, maar toch is het niet anders. Lissabon is een geweldig stad en zou bovenaan het lijstje van iedere toerist moeten zijn. De heuvelachtige hoofdstad is een waar paradijs: gezellig kroegjes, mooie bezienswaardigheden en indrukwekkende monumenten. 

Surfen

Ga je langer op vakantie? Of ben je helemaal gek van surfen? Dan ken je natuurlijk wel de video’s op YouTube van de hoogste golf in Nazare. Toch is dit niet waar jij naar op zoek bent. Waar jij wel heen moet? Ericeira! Een fantastisch surfers dorpje dat voor de surfliefhebber een walhalla is. Wil jij ook surfen in Portugal? Bekijk dan eens de mogelijkheden op de website van Surfworld. Klik hier voor meer informatie. 

De Azoren

Nee, dit is niet de naam van een kroeg. De Azoren zijn een groepje eilanden dat ook wel bekend staat onder de bijnaam ‘Het Hawaï van Europa’. Als je Portugal wilt bezoeken is dit waarschijnlijk niet waar je heen gaat, maar het verdiend wel zeker een plekje in deze lijst.

De uitgestrekte kustlijn

Portugal staat natuurlijk ook bekend vanwege de mooie kustlijn. Wil jij niet zoals de meeste jongeren naar Albufeira, kijk dan eens naar Cascais of Estoril. Deze plaatsjes liggen aan de Portugese Riviera en zijn ontzettend mooi.

Heb jij nog tips voor ons? Dan kunnen we deze meenemen is ons volgende artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *