Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie zit er bijna weer aan te komen en dat betekent dat het tijd is voor leuke uitstapjes! Voor de regio noord zal de voorjaarsvakantie plaats vinden van 20 februari t/m 28 februari, voor de regio midden ook van 20 februari t/m 28 februari en voor de regio zuid van 13 februari t/m 21 februari. Even een lekker weekje rust dus om even voor jezelf wat ontspanning te regelen of om er gezellig met het gezin op uit te gaan! Hierbij kan je denken aan een gezellig dagje weg of misschien wel een week op een vakantie park?

De Veluwe

De Veluwe vormt een van de grootste, mooiste en ook veelzijdigste natuurgebieden van Nederland. Je kunt fietsen en wandelen door het prachtige bos- en heidelandschap. En wat dacht je van de vele ruiterpaden en de mountainbikeroutes? In de vlakbij elkaar gelegen nationale parken Hoge Veluwe en Veluwezoom spot je edelherten, wilde zwijnen, vossen, reeën en de zeldzame boommarter. Als je wilt, kun je ook lekker (kite)surfen of zeilen op het Veluwemeer. Gezellige Veluwedorpjes als Ermelo, Garderen, Hoenderloo, Beekbergen en Putten zijn ideaal voor een onderbreking van een fietstocht om even te winkelen of op een terrasje te zitten. Als je voor lange afstanden gaat op de fiets kan je het beste voor een echte sportfiets gaan of een elektrische fiets voor wat extra ondersteuning.

Een dagje naar een stad

Als je niet de hele week weg wilt maar alleen 1 dag of een weekendje is een stedentrip ideaal. Van Rotterdam tot Amsterdam, genoeg keuze in Nederland. Ook de wat kleinere steden zoals Zwolle, Nijmegen of Roermond zijn leuk om eens te bezoeken. Een zwolle hotel heb je al voor een vriendelijk prijsje. Een lekker dagje shoppen en daarna luxe dineren. Meestal heb je aan 1 dag niet genoeg dus dan is een overnachting ook wel zo leuk! Maar ook België is een populaire bestemming voor een stedentripje. Dit kan je natuurlijk vaker in een jaar doen om zo heel het jaar door leuke uitstapjes te hebben.

Dagje weg

Een dagje weg is natuurlijk ook erg leuk. Even lekker naar een pretpark of hou je toch meer van de dierentuin? Neem zelf wat te lunchen mee of koop in het park wat lekkers. Het is dan te hopen dat het weer mee zit want om nou de hele dag in de regen te lopen is nou niet zo heel fijn. Zo zie je maar dat je je niet hoeft te vervelen tijdens de voorjaarsvakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *