Rondreis Amerika plannen?

Ben je op zoek naar een veelzijdige vakantiebestemming? Amerika heeft het allemaal! Grote bruisende steden, ongeëvenaarde natuur met bijzondere dieren, stranden en een bijzondere cultuur. Met een rondreis Amerika kan je al deze verschillende kanten van dit land verkennen. Er is voor ieder wat wils te vinden wanneer je door dit land reist. Juist dit contrast maakt Amerika zo bijzonder. Of je nu alleen het land gaat verkennen of met het gezin, je bent verzekerd van een onvergetelijke vakantie. Huur bijvoorbeeld een auto en rij de bekende route 66 om het land te verkennen. Of wat dacht je van de grand canyon per helikopter verkennen? Zo kan je vanuit vogelperspectief deze unieke locatie bekijken. Hieronder hebben we 3 bestemmingen beschreven die je met een rondreis Amerika niet mag missen!

New York, New York

Deze stad heeft geen introductie nodig. Met de torenhoge gebouwen, felle lichten en gele taxi’s is deze stad het boegbeeld van alle steden. De Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld kennen we allemaal wel van de televisie. Maar New York heeft meer te bieden dan dat! Bezoek het imponerende 9/11 monument of verken Central Park op de fiets. Wanneer je je in deze stad begeeft, voelt het alsof je een film binnenwandelt. Het roept een feest van herkenning en geluiden op, waar je helemaal in op kan gaan. New York is een must see tijdens jouw rondreis Amerika!

Verken de national parks

Voor de natuurliefhebbers is er ook genoeg te ontdekken. Met meer dan 60 natuurparken is er genoeg natuur waar je van kan genieten. Kampeer in tropische bossen of verken de woestijnen in het zuiden, bijvoorbeeld in Death Valley. In Hawaii kan je actieve vulkanen bezoeken waarbij je het gevoel hebt je in de oertijd te bevinden. Yellowstone en Yosemite zijn ook parken die op het must see lijstje mogen. Met uniek wild en bomen die alleen in deze parken gevonden kunnen worden, zou je het liefst een enkeltje rondreis Amerika willen boeken!

De perfecte roadtrip!

Amerika is perfect als roadtrip bestemming. Aangezien de afstanden lang kunnen zijn, is het ideaal om een auto te huren en je favoriete playlist op te zetten! Wanneer je vrij wil zijn om te gaan en staan waar je wilt, kan je ook een camper huren. Zo ben je niet afhankelijk van hotels en kan je je rondreis Amerika vrijer indelen. De wegen zijn breed en in goede staat, waardoor je gemakkelijk en veilig de weg op kan. Ook zijn de meeste bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken met de auto, waardoor je meestal niet zo veel hoeft te lopen. Zo kan jij tijdens je rondreis Amerika zo veel mogelijk zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *