Op zonvakantie in de winter

Ben jij deze koude en donkere dagen ook zat en wil je het liefst vandaag al naar de zon? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Al helemaal in de tijd van corona, waarbij we meer tijd thuis doorbrengen dan ooit tevoren. In dit artikel lees je aantal toplocaties voor als je in de wintertijd naar een zonnig oord wil vertrekken. 

Canarische eilanden

Op de Canarische eilanden is het altijd zomer. De temperatuur ligt hier gedurende het hele jaar rond de 20 graden, heerlijk dus! De bekendste eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Maar La Palma, El Hierro en La Gomera zijn ook ontzettend leuke en mooie eilanden om te verblijven. Deze laatste drie eilanden zijn minder bekend en daarom ook veel minder toeristisch. Een ideale plek dus om heen te gaan in de wintermaanden.

Dubai

In Dubai schijnt de zon het hele jaar door en zijn er talloze mooie stranden te vinden. Dubai is dan ook een hele goede vakantiebestemming als je in de winter naar de zon wilt! In Dubai heb je The Palm. Dit is een strand wat door mensen is aangelegd en er liggen onwijs veel hotels aan. Naast het moderne gedeelte van Dubai, kan je ook een tripje maken naar de woestijn. Een tripje maken op een kameel, sandboarden over het zand of op een quad op ontdekkingstocht, het kan allemaal. 

Mallorca

Mallorca is een Spaanse eiland en ligt in de Middellandse Zee. Het weer Mallorca is super: het gehele jaar is het er zonnig, waardoor je ultiem kan genieten van je vakantie. Je kan een bezoekje brengen aan de hoofdstad Palma de Mallorca of juist op zoek gaan naar de onbekende plekjes van het eiland. Het eiland kent ook heel veel mooie badplaatsen en leuke boulevards. Kortom, er is op dit eiland genoeg te beleven. Wil je meer weten over Mallorca of zelfs een vakantie naar Mallorca boeken? Kijk voor meer informatie op opnaarmallorca.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *