Op vakantie naar Italië!

camping Bella Italia

Wie houdt er niet van het altijd zonovergoten Italië! Heerlijk vertoeven op het strand om in de avond het centrum te verkennen. Ongeacht waar je ook naartoe gaat in dit land. Er is altijd een mooie locatie en je zult versteld staan met wat er allemaal wel niet te beleven is! Zo kan je bijvoorbeeld naar camping Bella Italia gaan! 

Waarom deze camping?

Met maar liefst een eindcijfer van 8.4 scoort deze camping ontzettend goed. Voor zowel oud en jong is hier meer dan genoeg te beleven! De kinderen kunnen heerlijk het water induiken. En jij als ouder zijnde zal tijd tekort komen om te genieten op het terras.

Tevens beschikt deze camping over meerdere restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Ook hier worden de kinderen niet vergeten! Zij kunnen namelijk een heerlijk kindermenu eten en voor de ouders is er meer dan genoeg keuze. Wist jij overigens dat een van de bekendste waterparken vlakbij camping Bella Italia zit? De echte durfal kunnen hier hun hart luchten en genieten van het water. Overigens zit je direct aan het Gardameer wat een ware lust voor het oog is. Kortom, een vakantie boeken doe je natuurlijk naar het mooie Italië! Wanneer ga jij?

Via Allcamps.nl kan je profiteren van de beste prijzen en direct een boeking plaatsen. Ook voor andere locaties ben je hier aan het juiste adres. 

camping Bella Italia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *