Op vakantie in België | Genoeg te doen!

Nog niet besloten waar je dit jaar heen wil op vakantie? België heeft genoeg te bieden voor de enthousiaste vakantieganger. Van de Ardennen tot de Belgische kust, er zijn genoeg mogelijkheden om eropuit te gaan. En vergeet niet de gezellige terrassen en restaurantjes in de knusse Belgische steden. Hieronder 3 aanraders voor de Belgische vakantieganger!

België barst van de bruisende steden

Zin om een citytrip te maken? In België kan je altijd wel een stad vinden waar jij je heerlijk een aantal dagen kan vermaken. Leuven is erg gezellig, en heeft bovendien een interessante en indrukwekkende geschiedenis. Ben je een liefhebber van lekker eten? Brussel staat bekend als chocoladehoofdstad van Europa. Bovendien kan je je in elke Belgische stad vermaken op het terras. Belgisch bier is niet voor niets heel populair over de hele wereld. Ben je een liefhebber van een specifiek Belgisch biertje? Dan kan je de brouwerij zelf bezoeken. Zo is bijvoorbeeld de brouwerij La Chouffe open voor bezoekers. Deze wordt door vele toeristen bezocht.

Relaxen aan de Belgische kust

Wil je graag een ontspannen vakantie aan het strand? Dan is een tripje naar de Belgische kustplaatsen precies wat jij zoekt. In de zomer kan je hier heerlijk aan de zee liggen. De kuststeden aan het Belgische strand staan bekend om hun gezellige, levendige terrassen en hun bruisende feesten tot diep in de nacht. Merk je dat je wel erg veel alcohol drinkt? Of heb je last van een andere verslaving? Met de juiste verslavingszorg kan je hier tijdig aan werken. Zo heb je snel weer de controle zelf in de hand.

Maak prachtige tochten in de Ardennen

Ben je meer een natuurliefhebber? Dan is een bezoek aan de Belgische Ardennen helemaal aan jou besteed! Veel wandelliefhebbers gaan hierheen op vakantie om lange wandeltochten door de natuur te maken. Voor de fietsliefhebber is er ook genoeg te doen, al is het wel aan te raden met een mountainbike op pad te gaan. De Ardennen is immers een heuvelachtig gebied. Op zoek naar meer uitdaging? In veel gebieden in de Ardennen is het ook mogelijk om te hiken. In de zomer is het ook mogelijk om te kanoën, te kajakken of te raften op de rivieren in de Ardennen. En ook als je even genoeg natuur hebt gezien, heeft de Ardennen nog genoeg te bieden. In veel steden en dorpjes zijn interessante musea en kastelen te vinden. Zo kan ook de geschiedenis liefhebber gerust zijn hart ophalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *