Gezellig samen op voetbalreizen

Gezellig samen op voetbalreizen

Ben jij een echte voetbalfan, opgegroeid met voetbal vanaf kleins af aan? Dan is samen op reis gaan met voetbalreizen  misschien wel iets voor jou, dit soort reizen draait het om voetballen en plezier maken. Wedstrijden bekijken, je spelers ontmoeten of misschien wel van wedstrijd naar wedstrijd gaan om al jouw favoriete spelers te zien spelen. Je kan van voetbal houden of haten maar zodra jouw eigen land speelt dan hoort meteen iedereen erbij ongeacht voor welke voetbalclub je bent. Er zijn meer dan duizende voetbalclubs over de hele wereld, er zit er dus zeker een voor je bij als je van voetbal houdt. 

Vakantie 

Op vakantie gaan is natuurlijk nooit vervelend, daarom is voetbalreizen zo leuk. Je gaat dan op vakantie naar verschillende steden en landen waar ze voetbal spelen. Je kan zo in het verre buitenland belanden of misschien toch iets dichter bij. Naast dat je naar je favoriete club kijkt tijdens voetbalreizen. Kan je ook veel andere bezienswaardigheden bekijken, zo zijn er voetbalmuseums waar je dan meer kan leren over de club. Vaak als je dit als gezin doet is niet iedereen even enthousiast, je kan dus ook gewoon met je zwemkleren op het strand liggen en in de zon gaan liggen. Wil je er een echte mannen vakantie van maken? Dan is het ook leuk om samen met de mannen die ook op voetbalreizen willen te gaan. Plezier staat voorop, maar zorg ook dat je tijdens de reis veilig blijft. Denk na naar welke landen je gaat, en wat je nodig hebt. Schijnt de zon veel? Neem dan de zonnebrand mee zodat je niet verbrand. 

Opties 

Tijdens voetbalreizen kan je voor verschillende opties kiezen, nu moet je alleen de keuze maken welke club je wilt zien spelen, waar ga je slapen als je op vakantie bent? En natuurlijk hoe lang je blijft. Tijdens je verblijf is het natuurlijk de bedoeling dat je zorgeloos kan genieten van je voetbalreizen. Geniet dan ook van je weekend of week, voor je het weet is het voorbij. Stel je hebt zo genoten dan is het ook altijd een optie om nog langer te willen bekijken en een echte vakantie te nemen. Gewoon rustig zon, strand en de zee of door de stad heen wandelen. 

Tijdje terug 

Maar vanaf wanneer bestaat voetbal eigenlijk? Wanneer voetbal is begonnen is  nog onduidelijk, er zijn veel bewijsstukken geleverd dat ze voor de negentiende eeuw al begonnen met voetballen. Zo was er in China een spel dat ze speelde met een bal gemaakt van veren. Of een varkensblaas. Na een tijdje werd het spel verboden. Omdat het zou afleiden van andere zaken. Voetbal was geen prioriteit volgens de baas in die tijd. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *