Deze drie dingen moet u niet vergeten wanneer u gaat kamperen

Gaat u binnenkort op vakantie naar een camping, of misschien wel ergens anders in de natuur kamperen? Of u nu voor het eerst gaat kamperen voor de duizendste keer, er zijn altijd dingen die u toch weer vergeet. Om u hierbij een handje te helpen, zetten wij vandaag daarom drie dingen op een rij die u niet mag vergeten wanneer u gaat kamperen.

1.    Een paar badslippers

Ten eerste komt een paar badslippers altijd van pas. Ja, ook als het helemaal geen lekker weer is en het veel te koud is om open schoenen te dragen. Want of u nou even kort naar het toiletgebouw, de campingwinkel of de tent van de buren wilt lopen, u heeft uw badslippers zo aangeschoten. Niets is immer vervelender dan wanneer u ’s nachts naar het toilet wilt maar u uw schoenen helemaal aan moet doen. En ook wanneer u gaat douchen komen slippers van pas, want het is toch fijner met uw slippers aan douchen dan met blote voeten in veel campingdouches.

kamperen

2.    Toiletpapier

Neem daarnaast altijd een aantal rollen toiletpapier mee. Want ook als er gewoon een toiletgebouw op de camping is, gaat het toiletpapier daar gegarandeerd een aantal keer op zijn. Wilt u voorkomen dat u dan helemaal geen papier heeft, neem dan zelf een aantal rollen mee. En ook op de camping komt het papier sowieso van pas, want u kunt het ook gebruiken om vieze spullen – want als u kampeert worden uw spullen sowieso vies – af te doen.

3.    Een stevige rugzak

Bent u van plan om vanuit de camping lekker te gaan wandelen, fietsen of leuke dorpjes te bezoeken? Vergeet dan niet om een goede, stevige rugzak mee te nemen, bijvoorbeeld een Nomad rugzak. Het komt vaak voor dat mensen hun spullen mee naar de camping nemen in grote koffers en tassen in de auto, maar vergeten een kleiner rugzakje mee te nemen om overdag mee op pad te gaan. Zorg dus dat u er hier altijd een van meeneemt! Kijk voor goede rugzakken op de website van Nomad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *