De webshop voor onder meer paarden benodigdheden

Wanneer je wat nodig hebt voor je paard dan kan je terecht op een online ruitershop webshop. Je kan het bijna zo gek niet bedenken en het is er wel te vinden. Van drink en voerbakken, hindernismateriaal en weideafrastering. Bij Nedlandic ben je aan het juiste adres. Heb je toevallig ook koeien en schapen? Dan ben je daar ook aan het goede adres. 

Bijvoeren van je paard of andere dieren

Wanneer je niet altijd tijd hebt om je dier extra eten te geven wanneer het in de wei staat dan kan het een idee zijn om nedlandic hooiruiven online te kopen. Een hooiruif wordt vaak gebruikt voor het bijvoeren van paarden en andere dieren. Er is een uitgebreid assortiment hooiruiven en verschillende uitvoeringen. Je kan kiezen voor een ronde balenruif of om het te bevestigen aan een wand. Je paarden, schapen of andere dieren heb door middel van een hooiruif 24 uur per dag beschikking over ruwvoer. Een ander voordeel is dat het dier minder voer verspilt. Er wordt ook minder voer vertrapt doordat er direct uit de ruif wordt gegeten. Wanneer je paard veel op stal staat denk dan eens om een hooinet voor ruitersport aan te schaffen. Een hooinet zorgt ervoor dat je paard kleinere porties eet en het gaat ook nog eens verveling tegen. Je hebt verschillende maten hooinetten en is dan ook geschikt voor elke dier en voor elke locatie. 

Hulpmiddelen voor de training van je paard

Wil je variatie geven aan de training met je paard dan zijn de cavaletti blokken hier ideaal voor. Je kan ze gebruiken voor zowel dressuur als spring rijden maar bij het longeren. Door cavaletti paarden oefeningen te doen leert het paard de omgeving iets beter in de gaten te houden en zijn benen op de goede plek te plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *