Camper huren in Nederland

Zin om er lekker op uit te gaan met het gezin maar de gezinsauto is wat aan de kleine kant? Geen probleem. De Leukste Camper biedt goedkope huurcampers aan om gezellig met het gezin door heel Europa te rijden zonder enig gebrek! 

Soorten campers

De Leukste Camper verhuurt campers met verschillende indelingen en merken, van luxe tot goedkope campers door heel Nederland. Zo verhuren zij campers met alkoof, integraal en half integraal.

Alkoof campers zijn campers met een tussen- of zijkamer zonder ramen die kan dienen als slaapkamer met boven de cabine ruimte voor een tweepersoonbed. Integraal campers zijn de meest luxe types van alle campers. Bij een integraal camper zijn de cabine en de woonruimte met elkaar verbonden waardoor er ontzettend veel ruimte ontstaat. Half-integraal campers zijn de bekendste campervariant. Bij de half-integraal campers zijn de flexibiliteit, de grote woonruimte en het zijn van een dynamisch voertuig met elkaar gecombineerd.  

Service

Bij het huren van een camper bij De Leukste Camper krijg je bij de uitgifte eerst een uitleg over hoe de camper in zijn werk gaat. Mocht de uitleg niet volledig begrepen zijn of ben je een deel vergeten? Neem dan gerust contact met ze op. Ze zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor extra informatie zodat je je reis zonder zorgen kan vervolgen.

Verhuurlocaties

De Leukste Camper verhuurt campers door heel Nederland! Of je nou een camper wil huren in Overijssel of een camper wil huren in Drenthe, het kan allemaal. De verhuurlocaties zijn: Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *