ABC-eilanden, welke kies je?

david-troeger

Wil jij lekker naar de warme Cariben en wil je naar één van de ABC-eilanden, maar weet je niet welke je moet kiezen? Wij helpen je deze keuze te maken tussen Aruba, Bonaire en Curaçao en geven je meer informatie over deze tropische eilanden.

Vakantie Aruba

We gaan de eilanden op alfabetische volgorde af, dus we beginnen bij Aruba! Dit eiland heeft geweldige witte stranden, je kunt hier heel goed snorkelen én er zijn hele mooie hotels op Aruba. Er zijn kleinschalige verblijven, maar ook grote ketens zoals Hilton en RIU. Op Aruba komen niet alleen Nederlanders, maar ook erg veel Amerikanen en dit zie je in sommige hotels ook terug. Niet iedereen spreekt op dit eiland even goed Nederlands, maar dat kan je juist ook wel weer een extra vakantiegevoel geven!

Vakantie Bonaire

Wil je meer Nederlanders om je heen of vind jij het fijn om gewoon je eigen taal te kunnen spreken, dan kun je bijvoorbeeld naar Bonaire. Dit kleine Nederlandse eiland is net als Aruba super tropisch, er zijn prachtige strandjes en het is een waar snorkel- en duikparadijs! Het is wat rustiger, maar zeker niet minder mooi. Los van het hoofdeiland Bonaire, kun je ook een tripje maken naar Klein Bonaire.

Vakantie Curaçao

Een vakantie op Curaçao is wat levendiger met meer uitgaansgelegenheden en meer toeristen. Net als op Bonaire wordt hier ook goed Nederlands gesproken en je kunt ook hier een tripje maken naar de kleinere versie van Curaçao: Klein Curaçao. En wist je dat je hier ook met dolfijnen kunt zwemmen bij Dolphin Academy? Er zijn overigens veel hotels op Curaçao aan het strand: een aanrader!

En? Ben jij inmiddels team Aruba, team Bonaire of gaat jouw voorkeur uit naar Curaçao?

Kun je nog steeds niet kiezen, dan zit er maar één ding op: alle drie de eilanden testen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *